• Sisteme publice interconectate și stabile
  • Proceduri administrative standardizate
  • Soluții inovatoare pentru probleme cu tradiție
  • Cercetare pentru optimizare continuă

în România nouă

Viziunea noastră

AI Professional Software Solutions

Împreună digitalizăm și simplificăm administrația publică națională. Împreună dezvoltăm România.

Viziune

Noi suntem partenerul dvs. pentru digitalizarea și modernizarea administrației publice din România.

Tehnologia și viziunea AIPSS sunt concentrate pe transformarea nevoilor și așteptărilor dvs. într-o activitate de echipa eficientă, profesionistă și apreciată de comunitate. Reușim împreună, în doar 4 pași.

Standardizare

Un sistem solid funcționează în baza unor componente omogene. Primul pas înseamnă standardizarea documentelor, proceselor și aplicațiilor utilizate de instituțiile publice din România.

Interconectare

Comunicarea este esențială în orice demers. AIPSS crează soluții care asigură conectivitatea instituțiilor de administrație publică și eficientizarea comunicării cu cetățenii.

Centralizare

Timpul tuturor este prețios. Prin implementarea soluțiilor de centralizare a datelor AIPSS veți soluționa mult mai rapid cererile cetățenilor și veți câștiga timp pentru implementarea proiectelor pentru comunitatea dvs.

Simplitate

Tehnologia trebuie să ne simplifice viața. Acesta este obiectivul final al aplicațiilor AIPSS: simplificarea activității funcționarilor publici și echilibrarea interacțiunilor lor cu cetățenii României.

Harta digitalizării din România

Digitalizarea României a început deja. Explorați harta și descoperiți județele și localitățile în care echipa AIPSS a implementat soluții digitale pentru instituții moderne.

E-PRIMARIATA

Soluția AIPSS pentru digitalizarea administrației publice din România

Platforma pentru primării moderne și eficiente

E-PrimariaTa.ro este o aplicație creată special pentru a răspunde nevoilor primăriilor din România și cetățenilor pe care îi deservesc.

Produsul nostru include atât funcționalități ce eficientizează activitatea funcționarilor din primării, cât și canale noi și proceduri simplificate pentru interacțiunea dintre cetățeni și primării.

Aflați mai multe

Management

Viziunea și operațiunile AI Professional Software Solutions sunt coordonate de o echipă de manageri tineri și puternici, a căror maturitate profesională este confirmată de experiența și succesele acumulate de fiecare dintre ei.

CONTACTAȚI-NE

Trimiteți-ne un mesaj și vom prelua imediat cererea dvs. Suntem disponibili 24/7 pentru a vă susține în procesul de digitalizare a administrației publice din România.