Am absolvit facultatea de Informatica, licențiat în Marketing Online, facultate care m-a ajutat să am o gândire strategică în activitatea profesională de astăzi, iar diploma de masterand am obţinut-o în Web Design, studii care și-au lăsat amprenta prin modul grafic și estetic de prezentare al fiecărui proiect pe care îl întreprind astăzi.

10 ani –  atât au trecut de când mi-am început activitatea de broker, consultant în domeniul imobiar. 10 ani în care am greșit, am învățat, am greșit din nou, am picat, m-am ridicat și am continuat să învăț, să mă perfecționez și să prosper! Toate studiile și cursurile de perfecţionare din domeniile conexe, dar şi călătoriile sau contactul cu oamenii de afaceri, au avut un mare rezultat AUTODISCIPLINA!

În tot acest timp am învățat lecții importante de la clienți, colaboratori….de la viață, în general. Momentele în care am simţit că trebuie să cedez, m-au întărit. Alteoeri am vrut să renunţ, dar am mers mai departe întărit de convingerea că întotdeauna trebuie să ne depăsim barierele şi să mergem mai departe. Pur şi simplu.

Astăzi sunt consultant rezidențial la unul din cele mai mari, mai ample și mai frumoase proiecte imobiliare din Romania, atât din punct de vedere architectural cât şi al aportului pe care acest proiect îl aduce la dezvoltarea economică şi socială al oraşului, dovadă fiind şi premiile internaţionale obţinute  (Transform Awards Europe, Londra,  Cel mai bun concept rezidențial nou, la Gala Profesioniștilor Imobiliare).

Începand cu anul 2016 am devenit Membru Privilegiat la Gentlemen’s Club International. Am ales sa fac parte din acest grup deoarece Gentlemen’s Club reuneşte oameni cu valori comune din toate colțurile lumii. Conexiunile între oameni înseamnă totul. De la prietenie la relații economice. Și fiindcă am realizat faptul că atunci când oamenii însemnați se regăsesc, lucruri magice se întâmplă! În această comunitatea este întru totul despre bun-sim și sprijin reciproc. Pe scurt omenie. Ne inspirăm unul pe celălalt, învățăm lecții importante, împărtășim sfaturi și suntem ca frații. Am realizat că RESPECTUL NU COSTĂ, DAR SE RĂSPLĂTEŞTE.

Astăzi sunt sunt convins că din toată experiența acumulată până în prezent pot oferi consultanţă profesională cu rezultate pozitive pentru sectorul construcţiilor, pot îndruma în luarea celor mai bune decizii când vine vorba de negocieri, vânzări și motivarea atât a angajaților, cât si automotivarea pentru a duce o companie la un nivel superior.