WebDollar

Currency of the Internet

WebDollar (WEBD) este o cryptomoneda complet nativă browser-ului, aceasta fiind dezvoltată complet în JavaScript, fiind astfel construită în jurul conceptelor de simplitate și portabilitate.

Pentru a încuraja adoptarea cryptomonedelor, este nevoie de o adresare către toate tipurile de utilizatori. Pentru asta am creat cea mai simplă experientă de utilizator posibilă în utilizarea unei cryptomonede. Misiunea WebDollar fiind de a încuraja adoptarea în masă a cryptomonedelor prin punerea la dispoziție utilizatorilor a celei mai simple experiențe de utilizare în mod descentralizat a unei cryptomonede:

  • Fără instalări
  • Fără descărcări
  • Fără necesitatea creierii unui cont
  • Fara necesitatea configurațiilor complicate.

Portofelul este creat automat și stocat local în browser-ul device-ului. Mecanismul de consensus este Proof of Work (Pow) și include și Non interactive Proof of Proofs of Work (NiPoPoW), algoritm ce presupune că orice participant la rețea de tip Light poate avea încredere că este conectat la chain-ul corect fără a necesita descărcarea întregului istoric al blockchain-ului. Scopul acestui algoritm fiind de a permite utilizatorilor să acceseze blockchain-ul în mod descentralizat de pe orice dispozitiv.

WebDollar este o monedă minabila cu un sistem de tip hibrid, în care block-urile sunt minate cu un algoritm special folosind 66,(6)% Proof of Stake (PoS) și 33,(3)% Proof of Work (Pow), algoritmul fiind Application Specific Integrated Circuit (ASIC) resistent și folosește Argon2d ca funcție de hashing în (Pow), astfel fiind neprietenoasă pentru minerii de tip Graphics Processing Unit (GPU).

CONTACTAȚI-NE

Trimiteți-ne un mesaj și vom prelua imediat cererea dvs. Suntem disponibili 24/7 pentru a vă susține în procesul de digitalizare a administrației publice din România.