Buyer Brain

Perspectiva consumatorilor folosind neuroștiința de ultima generatie

În anii ’70, psihologii au început să dezvolte concepte de masurare a cunoștințele inconștiente. Un astfel de test, a primit inca de atunci multă atenție in lumea stintei, acesta fiind Testul de Implicare si Asociere (IAT), care a fost folosit pentru a măsura cogniția socială sau implicit atitudinile intergrupului, apoi a fost adaptat rapid pentru a evalua stereotipurile implicite și conceptul de sine. De atunci, IAT a fost folosit preponderent de psihologi, neurologi și oameni de știință pentru a evalua percepția implicită, atitudinile, emoțiile pe care oamenii ar putea să nu fie dispuși sau incapabili să le raporteze și comportamentul oamenilor într-un context dat.

Testul de asociere implicită (IAT) impune subiecților să sorteze rapid stimuli în perechi diferite, fiind în primul rând amorsat cu un atribut (de exemplu ușor vs dificil) sau cu o imagine (de exemplu logo), cu timpul necesar de raspuns și erorilor de raspuns. Realizat în timpul procesului puterea asocierii de bază între diferitele clase de stimuli și primerii. Ca atare, un timp de răspuns mai rapid indică o asociere mai puternică între un concept și un timp de răspuns mai lent indică contrariul.

Pentru Buyer Brain noi am adaptat acest instrument psihologic pentru a se plia pe segmentul de cercetare a clientului, aplicând aceeasi metodologie IAT pe care au folosit-o cercetătorii si am dezvoltat aplicatia avand in vedere usurinta de configurare in vederea aplicarii acestei metodoologii pe o scara cat mai larga de aplicatii, indiferent dacă am măsurat nivelul proceselor sau punctelor de atingere (nivel cognitiv și impact emoțional ), relevanța sau importanța anumitor tipuri de programe de fidelitate, credibilitate sau încredere pe care anumite mărci sau companii le inspiră clienților sau pentru a înțelege măsura în care anumite atribute profesionale îi caracterizează pe angajați.

CONTACTAȚI-NE

Trimiteți-ne un mesaj și vom prelua imediat cererea dvs. Suntem disponibili 24/7 pentru a vă susține în procesul de digitalizare a administrației publice din România.